GRANULATOARE | PRESE DE PELETI
GRANULATOARE | PRESE DE PELETI

Acest utilaj pertntru hrana animalelor, utilizat pentru a crea pelete din materiale pulverulente, este una dintre cele mai importante mașini din producția industrială. Este folosit pentru a produce peleți de hrana pentru animale, pelete de lemn și peleți de combustibil pentru a fi utilizați într-o sobă pe peleți. Se utilizează în principal în producția comercială la scară largă, cu caracteristici de durată de viață îndelungată, producție ridicată și consum redus. Lucrarea de presare a pastei umede într-o peletă se face prin matriță în moara principală. Granulatoarele produse de firma La Meccanica sunt mașini simple și solide, cu fiabilitate ridicată și costuri de întreținere foarte scăzute.

CRUMBLER DE PELETI
CRUMBLER DE PELETI

Crumblerul produce furaje fărâmițate pentru a controla reducerea la o dimensiune specifică a particulelor, cu un minim de praf. Este o moară cu role cu rulouri special concepute pentru a rupe peleți de hrana pentru animale, precum și pentru prelucrarea făinii și prelucrarea semințelor oleaginoase.
Crumblerul La Meccanica este o mașină foarte solidă, care permite obținerea unei granulometrii foarte omogene și regulate a peletelor sfărâmate. Rolurile de tăiere sunt reglabile și montate cu arc pentru a proteja împotriva deteriorării care ar putea fi cauzată de obiecte străine. 

MOARA CU CIOCANELE
MOARA CU CIOCANELE

Moara cu ciocan orizontal a fost aplicată pentru a reduce dimensiunile particulelor în aplicațiile de frezat. Se compune dintr-un arbore orizontal de antrenare, care suspendă ciocane verticale pentru a zdrobi orice materiale uscate friabile și fibroase care conțin mai puțin grăsimi. Mașinile cu ciocan de La Meccanica se caracterizează prin: construcția robusta, cuplarea directă a rotorului printr-o cuplare elastică, rotația bidirecțională, rotorul cu echilibru dinamic, ecranul care poate fi retras manual din partea morii, senzorul de temperatură PT 100, camera de măcinare echipată cu un sistem de blocare de siguranță.

MIXERUL CU BANDA
MIXERUL CU BANDA

Mixerul cu banda este utilizat pentru a amesteca cantități mari de material. Amestecarea se face prin două benzi de amestecare montate pe un arbore comun care lucrează în direcții opuse.
Cu mixerul La Meccanica se pot amesteca materiale cu granulometrie diferită și greutăți specifice cu un coeficient de variație bun.

Pages